Zdjęcie w tle

Opublikuj swój artykuł

Jak dodać artykuł na portal?
Skorzystaj z formularza

• 1 Przygotuj swoją publikację w formie dokumentu tekstowego o dowolnym formacie. Pamiętaj, aby artykuł wpisywał się w jedną z sekcji tematycznych portalu, miał długość minimum 500 słów i nie był powieleniem opublikowanych już treści. W razie pytań o szczegółowe zalecenia redakcyjne skontaktuj się z nami pod adresem portal@fundacjakimp.pl
  • 2 Załącz artykuł do zgłoszenia jako plik i wyślij formularz. Pamiętaj o podaniu właściwego adresu e-mail, wpisanie telefonu kontaktowego będzie pomocne w nawiązaniu współpracy.
  • 3 Zespół redakcyjny portalu skontaktuje się z Tobą po wysłaniu formularza i ustali szczegóły dotyczące publikacji artykułu na portalu. Zarząd Fundacji zastrzega sobie prawo do skierowania do publikacji wybranych tekstów. Każde zgłoszenie będzie rozpatrywane indywidualnie.

Masz pytania? Chcesz dołączyć do KIMP?
Zapraszamy do kontaktu

POROZMAWIAJ Z NAMI

LUB PRZECIĄGNIJ PLIK TUTAJ
    Administratorem danych osobowych podanych formularzu jest Fundacja KIMP. Kontakt z Administratorem kontakt@fundacjakimp.pl. Państwa dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie – zgodnie z zasadą, która mówi, że przetwarzanie danych osobowych jest zgodne z prawem jeżeli jest niezbędne w celu realizacji umowy bądź przed jej zawarciem ( RODO art. 6 ust. 1 lit B); Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych przez Fundację KIMP znajdą państwo w naszej Polityce Prywatności.
    * Wymagane
    Fundacja KIMP logo