Zdjęcie w tle

Zgłoś swoje wydarzenie

Jak zgłosić wydarzenie?
Skorzystaj z formularza

• 1 Przygotuj notkę ze wszystkimi informacjami dotyczącymi wydarzenia – w tym dokładny termin, lokalizację, tematykę oraz warunki wstępu. W razie pytań o szczegółowe zalecenia redakcyjne skontaktuj się z nami pod adresem portal@fundacjakimp.pl
  • 2 Umieść ją w polu wiadomości lub załącz jako dokument i wyślij formularz. Pamiętaj o podaniu właściwego adresu e-mail, wpisanie telefonu kontaktowego będzie pomocne w nawiązaniu współpracy.
  • 3 Zespół redakcyjny portalu skontaktuje się z Tobą po wysłaniu formularza i ustali szczegóły dotyczące publikacji wydarzenia w kalendarzu. Zarząd Fundacji zastrzega sobie prawo do skierowania do publikacji wybranych informacji o wydarzeniach. Każde zgłoszenie będzie rozpatrywane indywidualne.

Masz pytania? Chcesz dołączyć do KIMP?
Zapraszamy do kontaktu

POROZMAWIAJ Z NAMI

LUB PRZECIĄGNIJ PLIK TUTAJ
    Administratorem danych osobowych podanych formularzu jest Fundacja KIMP. Kontakt z Administratorem kontakt@fundacjakimp.pl. Państwa dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie – zgodnie z zasadą, która mówi, że przetwarzanie danych osobowych jest zgodne z prawem jeżeli jest niezbędne w celu realizacji umowy bądź przed jej zawarciem ( RODO art. 6 ust. 1 lit B); Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych przez Fundację KIMP znajdą państwo w naszej Polityce Prywatności.
    * Wymagane
    Fundacja KIMP logo